Återanvändning

Tänk om all återanvändbar utrustning kan få ett andra liv?

Det ska vara enkelt för företag att ta ansvarsfulla beslut so​m ger en positiv effekt för vårt avtryck på miljön.

Det kan bli verklighet om värdekedjor skapar incitament för alla parter. Detta är visionen som inspirerar oss till att bygga lösningar som gör det möjligt för företag att ta del av den cirkulära ekonomin.

När återanvändbar utrustning kasseras skapas ekonomisk förlust och ökat koldioxidutsläpp, eftersom det tar betydande mängd råvaror och energi att producera en ny utrustning.

En FN-studie visar att det krävs cirka 1,8 ton råvaror för att producera en genomsnittlig dator med en skärm. Det motsvarar vikten av ett medelstort fordon! Dessutom kan komponenterna som behöver mest energi under produktion aldrig bli utvunna när datorn sedan återvinns.

Vi gör försäljning av begagnade tillgångar enkelt – och lönsamt

Vi ger våra kunder chansen att vara lönsamma samtidigt som deras koldioxidavtryck minskar på miljön. För att göra det enklare och effektivare för våra kunder har vi gjort vår process digital, vilket kräver liten kommunikationstid för att skicka in och behandla förfrågningar.

Det finns ett stort intresse för alla typer av IT-utrustning, inte bara datorer, surfplattor och telefoner, utan även servrar, skrivare, toner och mycket mer.

Vi tar hand om hela processen, såsom datasäkerhetsfrågor och logistikutmaningar, och ser samtidigt till att du får ett rättvist marknadspris för din begagnade utrustning.

Återanvända äldre IT-produkter

Minska ditt koldioxidavtryck

Öka din vinst